Meld je aan voor jullie huishouden.
Jullie huishouden instellen
Doe dit op één telefoon. Zodra jullie huishouden is ingesteld, opent de andere telefoon dezelfde gegevens.
Wijzigingen op beide telefoons
Bewaar desgewenst je lokale concept. Laad de gedeelde versie en voer je wijziging opnieuw uit.